Spedicija | Delamode Balkans
Početna » O nama – Delamode Balkans

O nama – Delamode Balkans

Delamode Balkan je specijalizovani pružalac usluga međunarodne špedicije. Naše odeljenje u Beogradu, Srbija, nam omogućava idealnu lokaciju za pružanje ekonomičnih rešenja za sve vrste transporta tereta između zemalja zapadnog Balkana i ostatka Evrope.

Ovo obuhvata planirane nedeljne usluge zbirnog prevoza za uvoz i izvoz između Mađarske, Nemačke, Francuske, Beneluksa, Rumunije, Litvanije, Estonije, Letonije i Ujedinjenog kraljevstva.

Pored unutrašnjih usluga nacionalnog preuzimanja i dostavljanja tovara, povezanih sa kretanjem međunarodnog tovara, nudimo i uslugu pouzdane domaće distribucije širom Srbije (24 sata) i okolnih zemalja zapadnog Balkana (72 sata).

Zahvaljujući našoj čvrstoj mreži globalnog transporta, možemo takođe da ispunimo Vaše zahteve vezane za pomorski tovar, uz ponudu slanja punim (FCL) i konsolidovanim (LCL) kontejnerima širom sveta.

Pregled usluga koje nudi Delamode Balkans

  • Usluge multi-modalne špedicije
  • Domaća distribucija širom Zapadnog Balkana
  • Međunarodni drumski transport
  • Usluge redovnog grupnog, punog i delimičnog utovara
  • Usluge carinjenja
  • Usluge skladištenja

Kompanije Delamode Grupe

Delamode Grupa je imala ulogu pionira u Centralnoj i Istočnoj Evropi više od 20 godina, nudeći jedinstvenu stručnost u kretanju tereta u svetu. Delamode Grupa trenutno zapošljava više od 500 ljudi i ima kancelarije i skladišta u Velikoj Britaniji, Rumuniji, Litvaniji, Srbiji, Bugarskoj, Mađarskoj, Moldaviji i od skoro u Estoniji.

Izaberite sajt zemlje da pročitate više o uslugama koje se nude na lokalnim i drugim Evropskim destinacijama.

Delamode UK

Delamode Romania

Delamode Bulgaria

Delamode Hungary

Delamode Balkans

Delamode Moldova

Delamode Baltics

Delamode Estonia

Go to top